Over Colosseum

Strikte normen,
eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Een stukje historiek

1987

Vanuit Kessel starten Martien Marien en Louis De Peuter als marktkramers waar ze noten en gedroogd fruit verkopen. Ze bakken ook, op kleine schaal, noten (pinda’s, cashew en amandelen) en confijten vijgen die ze eveneens verkopen op de markten.

1987
1988

De vraag naar gebakken noten neemt dusdanig toe dat COLOSSEUM zich toespitst op het bakken van noten en waardoor hun productieapparaat aanzienlijk moet uitbreiden. Hierdoor wordt de verkoop op de markten afgebouwd.

1988
1992

COLOSSEUM verhuist van Kessel naar Brussel (rue la Lorraine) en neemt de branderij Fadimex alsook hun merk Fadim over.

1992
2003

Het bedrijf verhuist naar Tienen waar het een volledige nieuwe productiehall bouwt. De huidige productie vindt hier nog steeds plaats. Er wordt druk verder gewerkt aan het uitbreiden van het assortiment.

2003
2012

IFS label voor Colosseum TienenCOLOSSEUM behaalt het IFS label.
De “International Food Standard”, veelal kortweg IFS of ook wel IFS Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid.

2012

Wij staan klaar om u te helpen

COLOSSEUM heeft een team bijzonder ervaren professionals met elk hun eigen specialisatie.
Heeft u een vraag of opmerking? Contacteer ons! We helpen u graag.